KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 29 Ağustos 2024 15:21

Türkülerin Sultanı unutulmaz bir gece yaşattı

Türkülerin Sultanı unutulmaz bir gece yaşattı
Güçlü sesi ve yorumuyla, hanımefendiliğiyle gönüllere taht kuran Türkülerin Sultanı Aysun Gültekin, İspirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Tarihi İspir Panayırında konserler devam ediyor. Gündüz panayıra katılarak alış veriş yapan ispirliler, akşamda bir birinden değerli sanatçıların verdiği konserlerle keyifli vakit geçiriyorlar. 

 

 

 

Belediyenin kasasna yük olmayan ve tamen spsoluklar aracılığıyla gerçekleştirelen etkinlikler kapsamında sahne alan, Türkülerin Sultanı Aysun Gültekin, Hükümet meydanını dolduran İspirlileri sesiyle mest etti.

 

 

 

 

 

 

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, konser sonrası yaptığı açıklamada, " Güçlü sesi ve yorumları ile bizleri mest eden Türkülerin Sultanı Kıymetli Hemşehrimiz Aysun Gültekin'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu etkinliklerimizin gerçekleşmesinde, varlıklarıyla bizleri şereflendiren, sağladıkları destekleri ile panayır etkinliklerimize güç katan tüm dernek başkanlarımız ve yönetimine; İSPADER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ertuğrul Çetinkaya Bey’e ve Yönetimine, EGEİSPİRDER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Karakuş Bey’e ve Yönetimine, Antalya Erzurum Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nihat Öztürk Bey’e ve Yönetimine, Bursa Gemlik Erzurumlular Dernek Başkanı Sn. Bayram Bozdemir Bey’e, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Dursun Ali Arslan Bey’e, iştirakleriyle şeref duyduğumuz Şampiyon Güreşçimiz Kenan Ege ağabeyimize yine her zaman olduğu gibi alanımızı şenlendiren tüm hemşehrilerimize, hanımefendilerimize, gençlerimize, çocuklarımıza ve ülkemizin dört bir yanından gelerek etkinliklerimize katılım sağlayan kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.