SİYASET Haber Girişi : 08 Haziran 2018 00:43

Senin haberin yok mu Naci Bey?..

Senin haberin yok mu Naci Bey?..
İYİ Parti’nin Erzurum liste bir milletvekili adayı Naci Cinisli’nin seçmene sunduğu vaatler bile “pes dorusu” dedirtiyor.

ERZURUMEKSPRES - Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’nin Erzurum liste bir milletvekili adayı Naci Cinisli’nin seçmene sunduğu vaatler bile “pes dorusu” dedirtiyor. Seçmenlerin, sigortasız çalışan kadınların sosyal güvenceye alınmasını sağlayacağını ve bu durumdaki kadınların sigorta primlerinin de devlet tarafından ödeneceği taahhüdünde bulunan Cinisli’nin, işadamı olmasına rağmen benzer birçok çalışmanın AK Parti tarafından zaten yıllardır yapılıyor olduğunu bilmemesi dikkat çekti.  

AK PARTİ BUNLARI ZATEN YAPIYOR…

AK Parti hükümetleri döneminde kadınların istihdam edilmesine yönelik olarak atılan adımların başında, ‘SSK primlerinin devlet tarafından karşılanması’ geliyor. AK Parti’nin sosyal politikaları arasında yine kadınların iş ve ekonomik hayatta mesafe kaydedebilmeleri için pozitif ayrımcılık da sağlanıyor. Üniversite mezunu genç kızların istihdam edilmeleri halinde işverene SSK desteğinin yanı sıra maaş desteği de veren AK Parti, meslek içi eğitim ve işgücü yetiştirme kursları sayesinde hem nitelikli işgücü yetiştiriyor, hem kursiyerlere ücret ödüyor ve hem de işverene yine SSK prim desteği sağlıyor.   AK PARTİLİLERİ BİLE GÜLDÜRDÜ İY Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli’nin İspir ve Pazaryolu ilçelerini ziyaretinde yaptığı bu açıklama, Erzurum’da yayın yapan bir gazetenin sayfasında yer bulurken, Naci Cinisli’nin vaad komedisi AK Partilileri bile güldürdü. AK Partililer, “Naci Bey madem siyasete atılacaktı, öncelikle AK Parti hükümetlerinin icraatlarını gözden geçirseydi. Kendisinin vaat diye anlattığı şeyleri, AK Parti hükümetleri yıllardır zaten yapıyor. Bunların siyaset öngörüsü de, anlayışları da işte bu kadar. Bunlar yaşadıkları ülkede neler oluyor, neler bitiyor, bir kere onu bile bilmiyorlar. Bu da gayet doğal, çünkü hiçbir zaman halkın içinde olmadılar” diye konuştular.
Nokta25.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.