GÜNDEM Haber Girişi : 18 Temmuz 2024 19:56

Selin zararları tespit ediliyor... Valilik ve Tartım il müdürlüğü ekipleri dur durak bilmiyor...

Selin zararları tespit ediliyor... Valilik ve Tartım il müdürlüğü ekipleri dur durak bilmiyor...
Oltu Ayvalık Mahallesi'nde meydana gelen sel sonrasında hasar tespit çalışmalarına başlandı.

ERZURUMEKSPRES - Oltu Ayvalık Mahallesi'nde meydana gelen sel sonrasında hasar tespit çalışmalarına başlandı. Erzurum ve Oltu Tarım Müdürlüğü ekipleri saha çalışmalarını sürdürürken Vali Mustafa Çiftçi, Erzurum İl Tarım Müdürü Alparslan Kenger ve Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi ilçeye giderek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Çalışmaları yerinde iceleyen Vali Mustafa Çiftçi, tüm ekiplerin sahada olduğunu ve zararın en kısa sürede karşılanacağını söyledi.

 

 

KENGER: TARIM ARAZİLERİ İNCELENİYOR

 

Erzurum İl Tarım Müdürü Alparslan Kenger ise selin hemen ardından il ve ilçeden tarım müdürlüğü ekiplerinin hemen konuya müdahil olduğunu ve çalışmalara başladıklarını söyledi. Tüm tarım arzilerinin incelendiğini de ifade eden Kenger, '' Çiftçimiz ve üreticilerimiz merak etmesin. Biz onların yanındayız. En kısa sürede tüm sıkıntılarını gidereceğiz''dedi. 

 

 

DEVLET YARALARI SARACAK

 

Ayvalı Mahallesi'nde hasar tespiti ile birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlık, AFAD, DSİ, ilçe belediyeleri ve diğer ekiplerin çalışmaları ile hayatın normale dönmesi için çaba gösteriliyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.