ASAYİŞ Haber Girişi : 16 Eylül 2024 22:09

Oto galeriye kurşun yağdırdılar...

Oto galeriye kurşun yağdırdılar...
Erzurum’da gece saatlerinde işyerine silahlı saldırı

ERZURUMEKSPRES - Olay dün gece geç saatlerde Erzurum Yakutiye ilçesine bağlı İbrahim Hakkı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Emre Akdoğan isimli şahsa ait işyerine gece geç saatlerde Ö.T.  Y.T. H. B. ve bir kişi silahla ateş açtı. Olay anında orada olan M.E isimli şahış çıkan kavgada yaralandı. Hastanede tedavi edilen M.E. isimli şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

 

 

Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan saldırıya uğrayan işyeri sahibi Emre Akdoğan “Ö.T. isimli şahıs gece 22:00 sularında beni arayıp görüşmek istedi. Konumumu gönderdikten sonra şahıs yanıma gelmedi. İşyerinin yakınında bulunan kişiler beni arayıp işyerimin önünde kavga olduğunu söyledi.

 

 

Bende derhal aracımla olay yerine gittim. Olay yerine vardığımda, komşumuz olan M.E. isimli şahsın parke taşıyla darp edildiğini ve işyerimin kurşunlandığını gördüm. Daha öncede sebepsiz yere defalarca tehdit ettiler. Mesajları da emniyetle paylaştım. Şahıslar hakkında şikayetçiyim ve şikayetimi ilgili birimlere ilettim." şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Ajans Doğu

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.