GÜNDEM Haber Girişi : 28 Mayıs 2024 14:07

Oltu’da sokak köpekleri dehşet saçtı

Oltu’da sokak köpekleri dehşet saçtı
Erzurum’un Oltu ilçesinde sokak köpeklerinin saldırdığı 53 yaşındaki kadını çevreden yetişen insanlar kurtardı.

ERZURUMEKSPRES - Erzurum’un Oltu ilçesinde sokak köpeklerinin saldırdığı 53 yaşındaki kadını çevreden yetişen insanlar kurtardı.
Oltu karayolları Mahallesi Esen evler kooperatifi önünde dört sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan Hülya Altınok'un (53) merdivenlerden düşmesi sonucu kolu ve burnu kırıldı. Yaralanan Hülya Altunok'un Oltu Devlet Hastanesinde kolu ve burnu alçıya alındı. Dün akşam saat 19.30 sıralarında kendi evinden çıkıp babasının evine giderken dört sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Hülya Altınok, “Bir an önce bu sokak köpeklerine belediyenin bir çözüm bulması gerekiyor. Benim canım yandı başkalarının yanmasın. Sokağa çıkmaya korkuyorum” dedi. Kaynak (İHA)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Furkan Vurkan 17 Ağustos 2024 15:00

    YASA ÇIKTI KARDEŞİM toplasaniza bu sokak köpeklerini kardeşim..!! Memleket tamamiyle Muz Cumhuriyetine döndü, inanilmaz bir şey!! Yasayi uygulayan yok, uygulamayani denetleyen, cezalandiran yok!! Nerede bu ülkenin Yasama, Yürütme ve Yargi organlari..!! Allah kahretsin böyle belediye yönetimini! Çoçuklarimiz köpekler tarafindan isiriliyor, parçalaniyor, kuduz oluyor, ÖLÜYOR (!!), kimsenin UMURSADIĞI YOK!!

  • Sebahat Polat 10 Ağustos 2024 05:29

    DEVLETİN VE HÜKÜMETİN, YILLARDIR BU “SOKAK KÖPEKLERİNİ” SOKAKLARDAN TOPLAMAMASI GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ…!!?? HALKINDAN BU KADAR UZAKTA VE HALKIN SORUNLARINA BU DERECE KULAKLARI TIKALI DEVLET OLMAZ, OLAMAZ…!!! TÜM TÜRKİYE’DE SOKAK KÖPEKLERİ İNSANLARI ISIRIYOR, ÇOÇUKLARI PARÇALIYOR, ÖLÜMLERİNE SEBEB OLUYOR, TÜM SOKAKLARI HAYVAN PİSLİKLERİ İLE DOLDURUYOR, KUDUZA NEDEN OLUYOR, İNSANLARI GECELERİ UYKULARINDAN UYANDIRIYOR AMA DEVLET BİR TÜRLÜ BU SOKAK KÖPEKLERİNİ TOPLAMAK İSTEMİYOR.. NİÇİN ACABA? BİR-KAÇ KİŞİ, BİR-KAÇ DEVLET ADAMI MAMA LOBİLERİNDEN PALAZLANSIN DİYE, 85 MİLYON TÜRK İNSANI HER GÜN BU SOKAK KÖPEKLERİ İLE CEBELLEŞİP DURUYOR, YARALANIYOR VE ÖLÜYOR..!! NİÇİN ACABA? YERİ GELİNCE ATATÜRKÇÜYÜZ DİYENLER, ATATÜRK’ÜN SOKAK KÖPEKLERİ İLE İLGİLİ KARARNAMESİNİ AÇSIN OKUSUNLAR… YERİ GELİNCE AVRUPA BİRLİĞİ HEDEFİMİZ DİYENLER, AVRUPA’DA SÜRÜ HALİNDE GEZEN SOKAK KÖPEKLERİNİN HAYAL BİLE EDİLEMEYECEĞİNİ BİLSİNLER.. VİCDAN BUNU GEREKTİRİR… TABİİ YETKİLİLERDE VE DEVLET ADAMLARINDA VİCDAN VARSA…,,,

  • AVUKAT HİLMİ ÖZTÜRK 07 Ağustos 2024 19:05

    öncelikle geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutun ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası açın. bu sizin kanuni hakkınızdır. bu yolla zengin bile olabilirsiniz.