GÜNDEM Haber Girişi : 18 Nisan 2018 18:43

Milletvekili Aydın: Türkiye Yeni Kapı ruhunu sandığa yansıtacaktır

Milletvekili Aydın: Türkiye Yeni Kapı ruhunu sandığa yansıtacaktır
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, erken seçim değerlendirmesi yaptı.

ERZURUMEKSPRES - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, erken seçim kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın, “Bu kararla artık Yeni Kapı ruhunun ete kemiğe bürünme vaktinin geldiğine kanaat getirildi” dedi.

Aydın şöyle konuştu;

“16 – 17 Nisan referandumu sonrası içerde ve dışarıda PKK, PYD, YPG ve FETÖ ile mücadele büyük bir kararlılıkla devam etmekte. Dış politikada bir takım Türkiye’yi köşeye sıkıştırma hamlelerine tanıklık etmekteyiz. İşte dün AB’nin Türkiye ilerleme raporu açıklandı. Bu raporda bir takım ipe sapa gelmez ağır ithamlar var. Özellikle OHAL’in kaldırılması noktasında. CHP’nin insanları sokağa, kaosa çekme girişimleri artık Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişin zamanının geldiğinin ifadesidir. Bizde biran önce artık güçlü bir iradeyle yani yüzde 50+1 irade hakim olup Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu girdaptan çıkması, bu sıkıntıları halletmesi adına genel başkanımız böyle bir adım atılmasını uygun gördü. Sayın Cumhurbaşkanı bunu yerinde buldu. Bu kararla, Yeni Kapı ruhunun artık ete kemiğe bürünme vaktinin geldiğine kanaat getirildi. Biran önce de siyasi iradeye bunun yansıması lazım. Seçimler zamanında yapılsaydı mahalli idareler seçimlerini göz önüne alırsak büyük bir sıkıntı yaşatacaktı. Böyle olması çok isabetli oldu. Bunu geciktirmekte yarar yok. Türkiye artık hızlı karar verme noktasına gelmiştir. Ticarette, sanayide, esnafta büyük bir rahatlama olacaktır. Ekonomide Türkiye’nin önü açılacaktır. İnşallah Türk Milleti Yeni Kapı ruhunu sandığa yansıtacaktır. Cumhur ittifakı yoluna devam edecektir.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.