SİYASET Haber Girişi : 01 Mayıs 2018 13:17

KASİL HIZLI BAŞLADI

KASİL HIZLI BAŞLADI
AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Halis Serkan Kasil çalışmalarına hızlı başladı.

Önceki gün Ankara’da genel merkeze başvurusunu yapan iş adamı Halis Serkan Kasil, Erzurum’a dönerek çalışmalarına başladı. Kasil merkezdeki AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.


Erzurum’da “doğru siyaset” sloganıyla AK Parti’den milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yapan Halis Serkan Kasil ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.  İlk olarak AK Parti Yakutiye ilçe başkanı Recep Aydın’ı ziyaret eden Kasil, niçin aday adayı olduğunu anlattı. Kasil, hükümetin Erzurum’a yeteri derecede kaynak aktardığını belirterek, bu kaynakların doğru planlama yapılarak yatırıma dönüşmesi gerektiğine vurgu yaptı.


Ardından Palandöken ilçe başkanı Haktan Ömeroğlu’nu makamında ziyaret eden Kasil, burada da Ömeroğlu ile bir süre görüştü. Erzurum için mesleki yaşamında biriktirdiği tecrübelerini siyasi anlamda aktarmak istediğini belirten Kasil, Erzurum’da yeterli alt yapı mevcut, bir sinerji yaratarak, şehrin kalkınmasını sağlamanın önünde hiçbir engel olmadığını ifade etti.


Buradan Ak Parti Aziziye İlçe başkanlığını ziyaret eden Kasil, ilçe başkanı tecrübeli siyasetçi Ensar coşkun ile görüştü. Aday olması ve seçilmesi halinde ortak akla önem vereceğini belirten Kasil, Peygamber efendimizin,  “İstişare eden pişman olmaz” sözünü hatırlatarak, sürekli teşkilatlarla iletişim halinde olacağını belirtti. Kasil, Erzurum’da kolektif hareket bilinci ne yazık ki istenilen düzeyde olmadığına işaret ederek , bu anlamda gayret göstereceğinin de altını çizdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.