KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 26 Ağustos 2024 11:57

İspir'de Gökhancan Boşnakoğlu konserine yoğun ilgi

İspir'de Gökhancan Boşnakoğlu konserine yoğun ilgi
Uluslararası Tarihi İspir Deri Panayırı, festival tadında geçiyor. Hükümet meydanında gerçekleştirilen etkinliklerde Gökhancan Boşnakoğlu sahne aldı. İspirliler meydanı hınca hınç doldurdu.

7 Asırdır devam eden Uluslararası Tarihi İspir Deri Panayırında etkinlikler devam ediyor. İspir'e ciddi bir hareketlilik kazandıran ve festivale dönüşen etkinlikler kapsamında Gökhancan Boşnakoğlu konseri büyük ilgi gördü.

 

 

 

 

Hükümet meydanındaki alanı dolduran ispirlilere keyifli saatler yaşatan Boşnakoğlu, seslendirdiği eserlerle büyük beğeni topladı. 

 

 

 

 

 

 

 

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, konser sonrası yaptığı açıklamada, " Hükümet Meydanı’nı hınca hınç dolduran hemşehrilerimizi neşeli türküleri ve yorumlarıyla coşturan kıymetli sanatçımız Gökhancan Boşnakoğlu’na teşekkür ediyorum. Yine her zaman olduğu gibi kültürel mirasımız Deri’yi canlı tutmak adına ülkemizin dört bir yanından gelerek varlıklarıyla bizlere güç katan tüm katılımcı kardeşlerimize, hemşehrilerimize ve ziyaretçilerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.