GÜNDEM Haber Girişi : 26 Temmuz 2024 14:33

Erzurum uçamıyor...

Erzurum uçamıyor...
CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum'da uçak seferlerinin yetersizliğine dikkat çekerek, siyasi iktidarın durumu görmezden geldiğini belirtti.

ERZURUMEKSPRES - CHP Erzurum İl Başkanı Serhat  Can Eş, Erzurum'da uçak seferlerinin yetersizliğine dikkat çekerek, siyasi iktidarın durumu görmezden geldiğini belirtti.

"Erzurum'u ekonomik olarak uçuracaklarını iddia eden iktidar, daha doğru düzgün ulaşımı sağlanamıyor." diyen Can Eş "Utanmadan sıkılmadan Erzurum'dan vekil seçilen biri ekranlara  çıkıp, 'bakın nereden nereye geldik. Vatandaş ek sefer istiyor, bu ne güzel bir şey.' diyebiliyor. Buradan tüm hemşerilerime sesleniyorum, Erzurum tek kanatla uçamaz. CHP'yi Erzurum'da iktidara taşımamız şart" dedi. Erzurum da uçak sefer sayılarının yetersizliği dışında fiyatlarında astronomik olduğunu belirten Can Eş, " Bu şehir bu kadar zulmü hak etmiyor. Erzurumlunun suçu her seçimde sizi iktidara taşıması mıdır? Turizm başkenti denilen şehre insanlar uçak bulup gelemiyor. Gelen geri gidemiyor. 20 yılı aşkın iktidarın şehri getirdiği yer maalesef burası." dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.