SİYASET Haber Girişi : 30 Temmuz 2024 01:38

Erzurum AK Parti heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret

Erzurum AK Parti heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
AK Parti Erzurum heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Görüşmede başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yapımı devam eden ve yapımına başlanacak olan projelerle ilgili Bakan Kuru'a talep ve görüşler iletildi.

ERZURUMEKSPRES - AK Parti Erzurum heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Görüşmede başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yapımı devam eden ve yapımına başlanacak olan projelerle ilgili Bakan Kuru'a talep ve görüşler iletildi.

Görüşmeye AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat ve Fatma Öncü, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Merkez İlçe Belediye Başkanları Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve bazı ilçe belediye başkanları katıldı. 

Sosyal medya hesabından gerçekleştirilen toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Bakan Kurum'a ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu doğrultusunda,Erzurum'un ihya ve inşası için talep ve görüşleri ilettiklerini de ifade eden Altınok, 'açıklamasının devamında, ''AK Parti Erzurum Milletvekillerimiz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız, AK Parti Erzurum İl Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, Değerli Kardeşim,Dostum Sayın Murat Kurum'u ziyaret edip, şehrimiz merkezinde ve ilçelerinde yapımı devam eden çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yaptık. ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu doğrultusunda, kadim şehrimizin ihya ve inşası için talep ve görüşlerimizi ilettik. Daha güzel ve müreffeh bir şehir görünümüne kavuşması için şehrimizde yapılacak projelerin bir an önce başlaması hususunda değerlendirmelerde bulunduk. Bizlere ve şehrimize gösterdiği ilgi, alaka ve büyük destekleri için Sayın Bakanımıza şahsım, dava arkadaşlarım ve aziz hemşehrilerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve Beraberlik içerisinde, daha güzel bir Erzurum için;
Durmak Yok, Yola Devam…'' ifadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.