SİYASET Haber Girişi : 14 Ağustos 2024 16:52

En son AK Parti'den, YRP'ye katılan Elmalı kime ayı dedi?

En son AK Parti'den, YRP'ye katılan Elmalı kime ayı dedi?
Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Hareketi ile siyasi hayatına başlayan, ardından CHP ile görüşen sonrasında AK Partiye katılan ve en son YRP'ye geçen Av.Ebubekir Elmalı kime ayı dedi?

AK Parti'nin kuruluş yıl dönemünde Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek ak partiye katılan Yeniden Refah Partili Belediye Başkanlarının YRP'den istifa etmeleri sonrasında X hesabından bir paylaşım yapan Avukat Ebubekir Elmalı tartışma yarattı. 

 

 

 

Elmalı paylaşımında; " Yeniden Refah Partisi halkın umudu olarak bir hareket başlatmıştır. Bu hareket bir bal kovanına benzer. Bal kovanına arı da gelir “Ayı” da. Arılar bal yapmaya, ayılar ise bal yemeye gelir. Milli görüş kadim geleneği Arı ile Ayıyı ayırt eder. Varsın Ayılar bal yeme ümidiyle kovan arasınlar, arılar bu kovanda çalışmaya devam eder." mesajını verdi. 

 

 

 

Paylaşım sonrasında kısa siyasi geçmişine Türkiye Değişim Hareketi ile başlayan, ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ile görüşen sonrasında AK Parti'den aday adayı olan ve mahalli seçimler sonrasında Yeniden Refah Partisine geçen Elmalı'nın kimi kastettiği merak konusu oldu.

 

 

 

Yeniden Refah Partisi'nden ayrılarak AK Partiye katılan Belediye Başkanlarının yakınları bu paylaşımı üzerlerine alarak; Hz.İsa'nın zina yaparken yakalanan bir kadını taşlayarak öldürmek isteyen kalabalığa söylediği " İlk taşı günahsız olanınız atsın!" sözünü hatırlarak karşılık verdiler.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.