SİYASET Haber Girişi : 23 Mayıs 2024 23:26

Emeklilerimizin sesini duyurmak için alanlardayız...

Emeklilerimizin sesini duyurmak için alanlardayız...
CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, '' Emeklilerin isyanlarını dile getirmek için alanlarda olduklarını söyledi.

ERZURUMEKSPRES - CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yaptığı basın açıklamasında emeklilerin sorunlarını dile getirdi. AK Parti Hükümetinin yaşanan ekonomik krizin faturasını emekliye, emekçiye, dul ve yetime yani topyuekün tüm vatandaşlara ödetmeye niyetlendiğini belirten Can Eş, Cumhuriyet Halk Partisi olarak her fırsatta emeklinin sorunlarını dile getirmek için meydanlarda olacaklarını söyledi.

 

Yıllarca çalışarak ülkesine emek veren insanlara ekonomik krizin faturasını kimsenin ödetmeye hakkının olamdığını da belirten Can Eş, ''Düşük emekli geliriyle yaşamaya çalışan 16 milyon insanımızın hakkını savunmak bizim birinci görevimizdir. Vatandaşlarımızın haklı taleğlerini, dile getirmek, mücalelerine destek vermek için her zaman alanlarda olacağız. Bugün emekliyi 10 bin lirayla yaşamaya mahkum ettiler. Bizim de gönlümüz emeklinin hayatını daha iyi şartlarda sürdürmesinden yanadır. Miting miting dolaşıp tüm emeklilerimizin sesini duyuracağız. Onları asla yalnız bırakmayacağız''dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erturan Alagöz 24 Mayıs 2024 23:37

    Başarılar diliyorum