GÜNDEM Haber Girişi : 16 Eylül 2024 08:56

Elmalı'ya her yer Erzurum.

Elmalı'ya her yer Erzurum.
Tanınmış Hukuk Adamı Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumspor formasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Gazi Paşayı anma yağlı pehlivan güreşleri etkinliğine katılan Erzurumlu ünlü hukukçu Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumspor formasıyla dikkatleri üzerine çekti.

 

 

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın davetlisi olarak katıldığı etkinlikte Elmalı'ya, Ankara  Bağımsız milletvekili,  tanınmış iş insanı Adnan Beker, Ankara Büyükşehir Belediye Encümeni  Ahmet Öksüz ile siyasiler  ilgi gösterdi. 

 

 

 


Katıldığı her programda Erzurumluluğuna atıfda bulunan tanınmış Hukuk adamı Avukat Ebubekir Elmalı' etkinliğe Erzurumspor formasıyla katıldı. Ünlü avukatın Ankara'da siyasi çevreler karşısındaki itibarı Erzurumlu hemşerilerinin göğsünü kabarttı. 

 

 

 

 

 

 

Güreşlerinin başlamasından son ana kadar gerek protokol tribününde gerekse alan içerisinde kendisine gösterilen büyük ilgiden memnuniyetini dile getiren Avukat Ebubekir Elmalı " Türkiye'nin dört bir köşesinde her ayın belirli günlerinde düzenlenen bu tür etkinliklere davet edildiğim ve zamanım yettiğince katılmaya çalışıyorum ve her katıldığım etkinlikte mutlaka Erzurum'dan bir hatırlatma yapıyorum. Bugün de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş beyefendi'nin özel davetlisi olarak Ankara'da bu yıl 2.ncisi düzenlenen Gazi Paşayı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşlerine Erzurumspor formasıyla katılım sağladım. Alana gelen davetliler ve protokoldeki birbirinden değerli siyasetçi ve işadamları tarafından doğmuş olduğum memleketime karşı olan hassasiyetim takdirle karşılandı. Özellikle alana girdiğim ilk andan beri Ankara Bağımsız Milletvekilimiz ve ülkemizin yetiştirmiş olduğu ünlü işadamlarımızdan Adnan Beker ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İl Encümeni Ahmet Öksüz'ün yakın ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki katılacağım tüm etkinliklere de yine Erzurum'u hatırlatan ve anımsatan objelerle tüm Türkiye'ye ve Dünya'ya mesajlar vermeye devam edeceğim. Çünkü Erzurumlu olmanın ayrıcalığını yaşıyorsak herkese de yaşatmalıyız." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.