SİYASET Haber Girişi : 08 Ekim 2024 15:49

CHP Erzurum il başkanı Serhat Can Eş te hodri meydan dedi.

CHP Erzurum il başkanı Serhat Can Eş te hodri meydan dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM Gurup toplantısı sonrasında bir açıklama yapan İErzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " Bir adım ardındayız, Hiç bir zaman yalnız yürümeyeceksiniz." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Hodri Meydan diyerek, hem iktidara hem de parti içerisinde görünüp CHP'ye zarar verenlere karşı, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma sonrası sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Özel'in siyaset dersi verdiğini söyledi. 

 

 

Can Eş, " Hodri Meydan! Kıymetli Genel Başkanımız Özgür Özel, TBMM'de yeni yasama yılının ilk grup toplantısında adeta siyaset dersi verdi. " Biz bu iktidarı yeneceğiz, tüm kötülüğüne rağmen yeneceğiz. Ama biz bu iktidarı yenerken cesaretimizle, temizliğimizle, onurumuzla yeneceğiz! Bu partinin iktidar yürüyüşüne, saray ilintili, gizli hesaplarda toplanmış, bize karşı oluşturulmuş havuzlardan, gayrı resmi toplanan paralarla, geçmiş seçimde bize, adayımıza oy verilmemesi gerektiğini savunan bir takım haysiyetsizlerin yönlendirilmesi ile yürütülen algı operasyonuna ve buna karşı partimi alt edecek olanlara diyorum ki hodri meydan! Neyiniz varsa dökün, buradayız teslim olursak namerdiz! " Bizlerde buradayız Sayın Genel Başkanım. Bir adım ardındayız, Hiç bir zaman yalnız yürümeyeceksiniz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.