SİYASET Haber Girişi : 02 Eylül 2024 11:17

Bu uygulamalar bizi yıldıramaz

Bu uygulamalar bizi yıldıramaz
Büyükşehir Belediyesi'nin Çat'a yapılan otobüs seferi iptalini kınayan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " Kendilerine oy vermeyen yurttaşı cezalandırmak, tamda AKP'ye göre bir tavır." dedi.

Seçim öncesi Büyükşehir Belediyesi Tarafından Çat Erzurum arası konulan G 13 Otobüs seferinin iptal edilmesiyle ilgili konuşan, CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " Bu tavırla bizleri yıldıracaklarını, zannediyorlar. Ancak bizi yıldıramazlar." dedi. 

 

 

 

 

Yerel seçimlerde CHP'nin Erzurum'da Şerkaya ve Çat ilçelerini kazandığına dikkat çeken Can Eş, " Seçim sonrası büyükşehir belediyesi adil olmayan bir tavırla, Belediyelerimizin hizmet edememesi noktasında elinden geleni yapıyor. Bakın şehir içi toplu ulaşım, yasayla Büyükşehir Belediyesine verilmiş olmasına rağmen, vatandaşların otobüsünü ellerinden almak. Kendilerine oy vermeyen yurttaşı cezalandırmak tam da AKP'ye yakışan bir tavır. Hizmet noktasında tehdit ve şantajla, kaybettikleri bazı belediyeleri yeniden AKP'ye kattılar, bu yolla CHP'li Belediyelerinde kendilerine katılacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar. CHP'li başkanlar kustuklarını yemezler. Başkan Sekmen unutmasın ki şehirdeki vatandaşların toplu ulaşım hizmetini kendisi organize etmek zorundadır. Sırf CHP'ye oy verdiler diye vatandaşı cezalandırmak tam da kendisine yakışan bir tavır olmuş." dedi.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.