SPOR Haber Girişi : 20 Mayıs 2024 14:12

Boks şampiyonasında büyük başarı...

Boks şampiyonasında büyük başarı...
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 11.19.Mayıs tarihlerinde yapılan Türkiye yıldızlar boks Şampiyonasında Davut Saydam Türkiye Şampiyonu,  75 kiloda Cahit Emin Akyüz ise Türkiye Üçüncüsü oldu.

ERZURUMEKSPRES - Muğla'nın Fethiye ilçesinde 11.19.Mayıs tarihlerinde yapılan Türkiye yıldızlar boks Şampiyonasında Davut Saydam Türkiye Şampiyonu,  75 kiloda Cahit Emin Akyüz ise Türkiye Üçüncüsü oldu.  Şampiyonaya 370 sporcu ve 60 il katılım sağladı.  Şampiyonada Palandöken Belediyesi kulübü sporcusu Milli Sporcu Davut Saydam finalde Karşılaştığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Sporcusunu mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Yine Erzurum Gençlik ve Spor kulübü Sporcusu olan 75.kg.Cahit Emin Akyüz zorlu rakiplerini yenerek geldiği yarı finalde sakatlığından dolayı maçı vererek Türkiye üçüncüsü oldu. Şampiyonayı değerlendiren Boks Milli takım Başantrenörü Gürkan Sönmez, ''Çok iyi sporcuların olduğu ve önündeki ay yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil edecek sporculularımıza başarılar diliyorum dedi. Milli takım Antrenörü Erol Çavuşoğlu ise ''Çok sıkı çalışmanın meyvelerini alıyoruz. İnşallah Avrupa ve Dünya Şampiyonasında İstiklal Marşımızı okutturacağız.Olimpiyatlarda en fazla sporcuyla Ülkemizi temsil  edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Spora emek veren iyi yerlere gelmesini sağlayan başta Federasyon başkanımız Eyüp Gözgeç ve tüm kulüplerimize, Antrenörlerimize teşekkür ediyorum'diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.