KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 18 Haziran 2024 17:28

Belediye bütçesine dokunmadan festival

Belediye bütçesine dokunmadan festival
31 Martta yapılan seçimlerle Şenkaya Belediye Başkanı seçilen Görbil Özcan, Şenkaya Kültür Sanat ve Bal festivalini, belediye bütçesinden tek kuruş harcamadan yapıyor.

Şenkaya'da her yıl, ciddi bütçeler harcanarak, geleneksel olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat ve Bal festivali, bu yıl 22-23 Haziran tarihlerinde Şirankes mesire alanında gerçekleştirilecek. İlk kez bu kadar çok sanatçının katılımı ile gerçekleştirilecek festivalde; Tolga Sağ, Erdal Beyazgül, Yılmaz Çelik, Nilüfer Sarıtaş, Suat Erdem, Ceyhun Can, Ayla Deniz Değirmenci sahne alacak. 

 

 

2 gün sürecek festivalde belediye bütçesinden tek kuruş harcanmayacak. 31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Görbil Özcan ve CHP İl Başkanı Serhat Can Eş'in kendi imkanları ve sponsorlar aracılığıyla festivalin bütçesini karşıladıkları öğrenildi. 

 

 

Festivalle ilgili bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, " Şenkaya'da ilk defa bu kadar çok sanatçının katıldığı bir festival düzenleniyor. Belediye Başkanımız Sayın Görbil Özcan'a teşekkür ediyoruz. İlçenin tanıtımı açısından son derece önemli olan bu festival için belediyenin bütçesinden bir tek kuruş para harcanmayacak olması, CHP'nin belediyecilik, hizmet anlayışının kanıtı niteliğindedir. Türkiyenin dört bir tarafında yaşayan tüm hemşerilerimizi festivalimize bekliyoruz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.