Zor bir dönemden geçiyoruz dedi, bin 225 öğrenciye destek sağlayacağını açıkladı.

Erzurumlu tanınmış hukukçu Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurum için adeta seferber oldu.

Şehrin sosyo kültürel hayatına ciddi katkılar sağlayan ve Erzurum'u adeta dert edinen tanınmış hukuk adamı, Yeniden Refah Partisi Hukuk İşleri Komisyonu Başkanı Avukat Ebubekir Elmalı, "Memleket nasıl sevilir" adeta ders veriyor. 

 

 

Sosyal anlamda dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde Erzurum için adeta seferber olan Elmalı, Şimdi de dar gelirli ailelerin öğrencileri için ulaşım desteğinde bulunacağını açıkladı. İş adamlarının, dernek ve vakıfların da bu anlamda taşın altına elini koyması gerektiğine dikkat çeken Elmalı, " Umarım örnek oluruz" dedi. 

 

 

Başta şehit ve gazi ailelerinin evlatları olmak üzere, amatör sporculara ve dar gelirli ailelerin çocuklarına, bir yıl boyunca aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacağını açıklayan Elmalı, " Malum zor bir ekonomik süreçten geçiyoruz. Bu dönemler sosyal dayanışmanın çok önemli olduğu zamanlar. Bende bu amaçla; Erzurumlu olup Erzurum'da okuyan, ortaokul,lise ve üniversite öğrencileri olmak üzere bir yıl içinde toplamda 1225 öğrenciye aylık 600 TL şehir içi ulaşımı için destek sağlayacağım. Ekonomik olarak durumu yerinde olan bütün hemşerilerimizden de aynı duyarlılığı bekliyorum." dedi. 


01.10.2024 11:16:30