Kutlu, iki transfer daha yapacağız.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Erzurumspor FK’nın Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktörler Hakan Kutlu " 150-200 milyon borcu aşıp bunun yanında transfer tahtasını açmak çok zor." dedi.

Maç sonu değerlendirmeler yapan Kutlu: " 150-200 milyon borcu aşıp bunun yanında transfer tahtasını açmak çok zor. Ben Mehmet Sekmen Başkanımızın bu sene gösterdiği çabaya şahidim. Gerçekten çok büyük çaba sarfediyorlar, Ahmet Dal Başkanın geçmişte, iki yıldır yaptıkları ortada. Bu sene de transfer tahtasını açmak için Onursal Başkanımızla birlikte inanılmaz bir mücadele veriyorlar. Yapacağımız transferler de var. En az iki tane daha transfer yapıp, transferi noktalayacağız. Biz transferi yaparken, kulübümüze önümüzdeki yıllarda, yeni bir transfer yasağı açmayacak şekilde, yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz kaliteli oyuncuları daha düşük maliyetlerle bulmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi iki oyuncu daha alacağız, o iki oyuncunun transferinin geçikmesi de hassas davrandığımız için oluyor. Maliyeti düşük ancak kalitesi yüksek oyuncular arıyoruz. İnşallan iki oyuncu daha kadromuza dahil olacak." dedi. 

 

 

 

Malatyaspor maçıdını da değerlendiren Kutlu, rakibe tek pozisyon vermeden sayısız fırsat yakaladıklarını belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Geçen hafta Kocaelispor karşısında da iyi oynayan galibiyeti hak eden bizdik. Oyuncularım gelişerek üstüne koyarak gidiyor. Oyuncularımın performansından memnunum. Oyuncularıma taraftarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.


02.09.2024 09:24:58