Erzurum'da otostop kurbanı oldu!

Erzurum'da otostop çeken genç kızları feci bir son bekliyordu...

SAMET ÖZÜNAL'ın ÖZEL HABERİ  

Erzurum’da dün akşam meydana gelen trafik kazasının perde arkasını Nokta25 araladı. Kazada hayatını kaybeden Berrak K. ile yaralanan 2 genç kızın otostop kurbanı olduğu ortaya çıktı. Olay, dün akşam 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 16 yaşındaki Berrak K., 14 yaşındaki kız kardeşi Şura K. ve diğer arkadaşı 17 yaşındaki Beyza A. ile birlikte arkadaşlarının doğum günü partisine katılmak Terminal Caddesi üzerindeki bir kafeye geldi. Doğum günü partisinin ardından yürüyerek üniversite kavşağına kadar gelen genç kızlar, Ilıca’daki evlerine dönmek için araç bulamayınca otostop çekmek zorunda kaldı. 

DURAN ARAÇLARIN ÇOĞUNA BİNMEDİLER 

Üniversite kavşağından ayrılarak yürümeye başlayan ve aynı zamanda otostop çeken genç kızlar, duran araçların çoğuna tedirgin oldukları için binmek istemezken, evlerine geç kalacaklarını da düşünerek, sürücüsünün yaşlı olduğunu gördükleri 25 LC 342 plakalı araca binmeye karar verdiler. B.Ç. isimli sürücünün alkollü olduğunu fark edemeyen genç kızlar, birazdan başlarına gelecek olan korkunç kazadan habersizce yol alırken, sürücünün kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte araç içerisinde takla atmaya başladılar.



16 YAŞINDAKİ BERRAK KURTARILAMADI 
Hurdaya dönen otomobilin camlarından fırlayan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırılırken, 17 yaşındaki Berrak K. isimli genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Şura K. ile Beyza A. ise, hastanede tedavi altına alınırken, alkollü sürücü B.Ç.’nin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.  Öte yandan kazada hayatını kaybeden Beyza K.’nın yakınlarına Nokta25 ulaştı. 



OTOSTOP KURBANI OLDULAR 
Yakınları, Berrak K. Şura K. ve Beyza A.’nın, alkollü araç kullanan o sürücüyle ilk kez karşılaştıklarını ve daha önceden tanımadıklarını belirterek, “Kendilerince, yaşını başını almış bir adamdan zarar gelmez diye düşünmüş ve arabasına binmişler. Adamın alkollü olduğunu anlamaya fırsat kalmadan zaten araba takla atmış. Yavrularımız otostop kurbanı oldular” diye konuştular.  

KAYNAK NOKTA25 

03.07.2019 14:35:00