Bu güne kadar sağladığı destek 2 milyonu geçti.

Sana Helal olsun. Erzurum için Allah senin gibi düşünenlerin sayısını artırsın.

Adamın “Dili varsa dilceği de var!” Avukat Ebubekir Elmalı’dan bahsediyorum. Kendisini iyi tanırım.  Erzurum’un köklü İlkokullarından bir olan İnönü İlkokulunda birlikte okuduk. Aynı mahallenin çocuğuyuz yani. Samimi bir adamdır Elmalı. Verdiği sözü tutar, dobradır kafasının arka planı yoktur. Doğru bildiğini hiç çekinmeden her ortamda söyler. Belki de bu yüzden siyasette çok da tercih edilen bir isim olmadı. Peşine düşen partiler, kendisi partili olduktan sonra, partinin her kararını desteklemesini bekledi, ama o öyle yapmadı. Yanlış gördüğü her şeyi açıkça, siyaseten ikbalini düşünmeden ifade etti. Aslında tam da siyasetin bu tarz insanlara ihtiyacı var ama maalesef Türkiye’de işler öyle yürümüyor.

 

 

Neyse asıl meseleye gelelim. Lafa gelince herkesin mangalda kül bırakmadığı esip gürlediği Erzurumspor’dan bahsetmek istiyorum. Herkesin, birlik, beraberlik destek çağrısında bulunup, esip gürlediği, hatta bir adım öteye akıl verdiği ama iş icraata gelince köşe bucak saklandığı bir dönemde Avukat Ebubekir Elmalı, memleket takımı nasıl sevilir adeta ders vererek gösterdi.

 

 

Sanki kulübün bir yöneticisiymiş gibi, Erzurum tabiriyle ortalığa düştü. Müşteri Network’ünü kullandı. Erzurumspor’a sponsor destekleri sağladı. Bu güne kadar sağladığı reklam desteği 2 milyon lirayı geçti. Kendisi de özellikle dar gelirli ailelerin çocuklarına , takıma olan aidiyetlerini artırmak için ücretsiz forma alıp dağıtıyor. Bu güne kadar Erzurumspor Store’dan kendi bütçesiyle 300 bin liralık forma aldı.

 

 

Bildiğim kadarıyla önümüzdeki günlerde yine 1 milyon liralık bir sponsorluk desteği de yolda. Erzurum’da bir tabir vardır, “ dili varsa dilceği de var diye.” İşte tam da böyle biri sevgili dostum Ebubekir Elmalı.

 

Ne denir ki ?

 

Sana Helal olsun. Erzurum için Allah senin gibi düşünenlerin sayısını artırsın.


16.10.2024 12:54:56