Altınok'a memleketi Narman'da sevgi seli

Meclisin tatil olmasını fırsat bilen önceki dönem İç İşleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum'da vatanlarla bir araya geliyor.

Sümmani Babayı anma etkinlikleri için memleketi olan Narman'a giden Altınok'a hemşerileri yoğun ilgi gösterdi. 

 

 

 

 

Meclisin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi Erzurum'a gelen milletvekili Selami Altınok, her fırsatta hemşerileriyle bir araya geliyor. Narman'da Sümmani Babayı anma etkinliği olan Ablak Taşı Aşıklar buluşmasına katılan Altınok'a Narmanlılar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

 

Gösterilen ilgiden memmuniyetini dile getiren Altınok, " Kültür Yolu Festivalleri kapsamında Âşık Sümmani’yi anmak üzere Narman Samikale’de düzenlenen “Ablak Taşı Âşıklar Buluşması” etkinliklerine katıldık. İlçemizin ve Şehrimizin mutasavvıf aşığı Sümmani Baba’nın gönüllere nakşettiği muhabbetin izlerini, yüzlerce seveniyle idrak ettik. Şehrimizin gururu Aşık Sümmani Baba’yı rahmet ve özlemle anıyoruz…Erzurum'a her gelişimizde moral depoluyoruz. Hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza inancı, bizlere olan güveni bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Türkiye Yüzyılı kapsamında şehrimizin eksikliklerini gidermek için bütün milletvekili arkadaşlarımızla, Belediye başkanlarımızla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi. 


19.08.2024 11:11:51