GÜNDEM Haber Girişi : 19 Nisan 2021 12:35

AKSUNGUR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

AKSUNGUR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Veysel Karani Aksungur yeniden başkanlığa seçildi.

Merkezi Ankara'da olan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı, hafta sonu, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Lek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Veysel Karani Aksungur yeniden başkanlığa seçildi.

 

 

 

 

Ankara’da vakıf merkezinde yapılan, Erzurum’luların yoğun ilgi gösterdiği, Üst düzey bürokratların, işadamlarının, sanatçıların ve kanat önderlerinin hazır bulunduğu Genel kurul corona virüs tedbirleri kapsamında kurallara uygun bir biçimde gerçekleşti.

 

 

 

Tek liste olarak yapılan seçimlerde Mevcut Başkan  Veysel Karani Aksungur, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden Başkanlığa seçildi. 

 

 

 

BAŞKAN KARANİ TEŞEKKÜR ETTİ

Genel Kurul sonrası bir açıklama yapan Vakıf Başkanı Versel Karani Aksungur “Şahsıma ve birlikte çalıştığım arkadaşlarıma gösterilen güven için değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, Hepimizin derdi Erzurum, Erzurumluya hizmet etmektir. Bu gün olduğu gibi bundan sonra hayata geçireceğimiz yeni projelerde verecekleri desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.

 

 

 

VAKFIN YENİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Veysel Karani Aksungur , Cafer Küçük, Yılmaz Gürbüz, Tayfur Erdoğan, Ali Rıza Tanas, Ferit Torunoğlu,D.Murat Aktaş,Ersin Atağ,Vahap Akbaba,Konuralp Arslan,Atila Bedir,Cemil Usanmaz,Ömer Araz,Mehmet Durur,Serhat Şuşarlıoğlu,Günay Aktürk,Mustafa Ertek,Durak Boydaş,Cengiz Çınar,Kahraman Gözüm,Muhsin Karaoğlu,Gazi Atasever

 

 

DENETİM KURULU ÜYELİĞİNE;

Kamil Kavuran, Yavuz Yarar, Orhan Deligöz, Durmuş Çakır

 

ANKARA ŞUBE BAŞKANLIKLARINA

Burhan Demir, Gürsoy Yaşar, Yavuz Toraman, Kadir Karcı, Recep Güleş,

KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA

Zeynep Büyükaydın,

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA

İsmail Ergün seçildiler

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.