SPOR Haber Girişi : 10 Şubat 2020 16:37

Zirveye adım adım...

Zirveye adım adım...
Elverişsiz hava koşulları nedeniyle Keçiörengücü ve maçın hakemlerinin Erzurum'a zamanında gelememesi nedeniyle bugüne ertelenen maçta, Büyükşehir Belediye Erzurumspor güçlü rakibini 1-0 mağlup etti.

ERZURUMEKSPRES - Elverişsiz hava koşulları nedeniyle Keçiörengücü ve maçın hakemlerinin Erzurum'a zamanında gelememesi nedeniyle bugüne ertelenen maçta, Büyükşehir Belediye Erzurumspor güçlü rakibini 1-0 mağlup etti. 

Eksi 17 dereceye kadar düşen dondurucu soğukta oynanan karşılaşmada oldukça kötü bir futbol ortaya koyan Mavi Beyazlılar, maçın 65'nci dakikasında Pote'nin golüyle 3 puana uzandı. Dadaşlar, kötü futboluna rağmen sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 38'e çıkardı ve lider Hatkayspor'un 4 puan gerisinde 2'nci sıradaki yerini korudu.

ADANALI HAKEM, ADANASPOR'A ÇALIŞTI!

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ve her iki takımın da pozisyon üretemediği maça Adana bölgesi hakemi Caner Ak damgasını vurdu.

Mavi Beyazlıların önümüzdeki hafta deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maç öncesinde Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan skandal atama nedeniyle kafalarda oluşan soru işaretlerinin ne kadar yerinde olduğu Caner Ak'ın saç-baş yolduran yönetimiyle ortaya çıktı. Adanalı hakem Caner Ak, Adanaspor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunan kaleci Sehiç, İbrahim Akdağ ve Pote'ye sarı kart göstererek, 3 oyuncuyu da memleketinin takımıyla yapılacak maçta cezalı duruma düşürdü. 

Hakem Caner Ak, maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraflı yönetimi nedeniyle kendisine tepki gösteren Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'ye de kırmızı kart göstererek, Adanaspor maçında takımının başında sahaya çıkmasına engel olmuş oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Soner hulagu 01 Ocak 1970 02:00

    Hocam yönetim duruma derhal el atmalıdır sesimiz çıkmadıkça iyice boynumuza binmeye basladilar