GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ekim 2018 10:04

Yerel seçimlere iki koldan nabız

Yerel seçimlere iki koldan nabız
Muhalefetin elindeki belediyelerde, nasıl bir aday çıkarılırsa başarılı olunacağına dair anket dâhil, kamuoyunun beklentileri tespit ediliyor.
ERZURUMEKSPRES - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için farklı kanallardan çalışma yürütüyor. Mevcut başkanların performansından vatandaşla ilişkilerine kadar her alanda, hazırlanan raporları incelemeye alan Erdoğan, özellikle muhalefetin elindeki belediyeler için Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde oluşturduğu bir ekiple çalışma yapıyor. Erdoğan, 24 Haziran milletvekili seçiminde, sıkışık takvim nedeniyle listelerin hazırlanması sırasında bazı hatalar yapıldığını dile getirmişti. Mahallî seçimler için aynı olumsuz durumun ortaya çıkmaması için, farklı kanallardan çalışma yaptıran Erdoğan'ın, Külliye'de kurduğu bir ekip ile de özellikle Doğu ve Güneydoğu ile muhalefetin elinde bulunan belediyeler için çok yönlü bir çalışma yaptırdığı öğrenildi. Erdoğan, bu illerde inceleme yapmak için heyetler görevlendirdi. Bu heyetler illerdeki genel tabloyu ortaya koyacak. Yerel seçimlerde, partinin üzerinde oy alma potansiyeli olan isimler belirlenecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.