GÜNDEM Haber Girişi : 01 Kasım 2018 12:56

Vali Azizoğlu veda turlarında

Vali Azizoğlu veda turlarında
İçişleri Bakanlığı’nın son valiler kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettiş olarak atanan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Palandöken ve Yakutiye belediyeleri ile ETSO'yu ziyaret etti.
Vali Azizoğlu’ndan Başkan Bulutlar’a veda ziyareti 

İçişleri Bakanlığı’nın son valiler kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettiş olarak atanan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a veda ziyaretinde bulundu. 
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun kentimizde görev yaptığı süre içinde önemli hizmetlere imza attığını ve başarılı bir görev dönemi geçirdiğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Hizmetler kalıcı, insanlar ise geçicidir. Önemli olan hizmet üretmek, topluma faydalı olmaktır. Valimiz Seyfettin Azizoğlu’na kentimizde görev yaptığı süre içinde, önemli hizmetlere imza atmıştır. İnanıyorum ki yeni görev yerinde de başarılı çalışmalara da imza atacaktır. Valimizi tebrik ediyor yeni görevinde üstün başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
Veda ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’da, Erzurum’da görev yaptığı süre boyunca uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını, ilçe yöneticileri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. 
Azizoğlu, “ Uyum içerisinde, el birliğiyle Erzurum için, güzel ve başarılı hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Çalışmalarımıza verdikleri destek ve iş birliği nedeniyle Başkan Orhan Bulutlar’a ve ekip arkadaşlarına teşekkürü borç biliyor, kendisinden helallik diliyorum” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Başkan Orhan Bulutlar, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’na günün anısına hediye takdim ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Vali Azizoğlu’ndan Başkan Korkut'a veda ziyareti 

Erzurum Valiliği görevi sona eren Seyfettin Azizoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a veda ziyaretinde bulundu. 



Ziyarette Başkan Korkut, Vali Seyfettin Azizoğlu'na Erzurum sembolü Çifte Minareli Medrese maketini hediye etti. 
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, ziyarette Belediye Başkanı Ali Korkut ile uyumlu bir çalışma yaptıklarını, Başkan Korkut'un ufku açık, doğru projeleri yürüten bir anlayışa sahip olduğunun altını çizdi. 
Vali Azizoğlu, "Ali Korkut'u görev sürem içerisinde yakından izledim. Başkanımız doğru işler yapan bir anlayışa sahip. Üç Kümbetler, şehre kazandırılacak en güzel eserdir. Görev sürem içerisinde destek olmaya, katkı vermeye çalıştım. Erzurum hizmeti hak eden bir şehir, bizde bir dönemi Erzurum gibi güzel bir şehirde geçirdik. Şimdi veda zamanı" dedi. 
Başkan Ali Korkut, Vali Seyfettin Azizoğlu'nu çalışmaları, gayretiyle hatırlayacaklarını belirterek "Valimiz ile doğru noktada ve uyum içerisinde çalışma imkanımız oldu. Kendisiyle çalışmaktan her zaman mutluluk duyduk. Şehrimizden ayrılıyor olmasına elbette üzüldük. Kendisine ve ailesine mutlu, sağlıklı bir yaşam ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

Vali Azizoğlu’ndan ETSO’ya veda ziyareti 

Erzurum’daki veda ziyaretlerini sürdüren Vali Azizoğlu’nun ETSO’yu ziyaretinde kendisini Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik karşıladı. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Polat ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Azizoğlu, ETSO yöneticileriyle bir süre görüştü. 



Ziyarette, meslek yaşantısının bir bölümünde Erzurum’a hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Vali Azizoğlu, Erzurum’un menfaati için yaptıkları çalışmalarda her zaman kurumlar arası dayanışmaya büyük önem verdiklerini belirterek, ETSO ile de daima uyumlu bir işbirliği içerisinde olduklarını söyledi. 
Ziyarette, Vali Azizoğlu’na yeni görevinde başarı dileğinde bulunan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, görev süresi boyunca kendisinin iş dünyası ile yakın temasta olduğunu ve her zaman şehrin ve iş dünyasının yaşadığı sorunların çözümü noktasında samimiyet ve özveriyle Erzurum’a hizmet ettiğini vurguladı. 
Başkan Yücelik, Vali Azizoğlu’na ziyaretin anısına bir plaket takdim ederek, Erzurum’a hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Vali Azizoğlu ziyaretin sonunda Başkan Yücelik, Yönetim Kurulu üyeleri ve personeline veda ederek ETSO’dan ayrıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.