ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Mayıs 2020 01:25

Uzman çavuş dehşet saçtı... 2 ölü...

Uzman çavuş dehşet saçtı... 2 ölü...
Erzurum'da eski uzman çavuş Mükremin T. (41) eşiyle ilişkisi olduğundan şüplendiği bacanağı F.Ö. (27) ile baldızı H.Ö.'yü (29) pusu kurup öldürdü. Kaçan Mükremin T., kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.
ERZURUMEKSPRES - Erzurum'da eski uzman çavuş Mükremin T. (41) eşiyle ilişkisi olduğundan şüplendiği bacanağı F.Ö. (27) ile baldızı H.Ö.'yü (29) pusu kurup öldürdü. Kaçan Mükremin T., kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.
    Olay, bugün saat 22.00 sıralarında Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde  meydana geldi. Meslekten atılan Mükremin T., iddiaya göre karısı ile gönül ilişkisi olmasından şüphelendiği bacanağı F.Ö.'nün evinin önünde pusu kurdu. F.Ö.'nün evden çıkıp, 25 LE 192 plakalı aracına bindiğini gören Mükremin T., bacanağı aracını çalıştırdığı sırada tabanca ile ateş etmeye başladı. Bu sırada F.Ö.'nün yanındaki Mükremin T.'nin baldızı da otomobilden inip kaçmak istedi. Mükremin T., baldızına da kurşunlar yağdırarak olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan mahalle sakinleri hemen polisi ve 112'yi arayarak yardım istedi. F.Ö.'nün erkek kardeşi de ağabeyini ve yengesini kanlar içerisinde görünce sinir krizi geçirdi. F.Ö.'nün kardeşinin feryatları çevredekileri gözyaşlarına boğdu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, F.Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp masajı yapılarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç kadın ise doktorların yaptığı müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olay yerini şerit çekerek kapatan polis ekipleri, vatandaşların araç yakınına girmesine izin vermedi. F.Ö.'nün cesedi olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Görgü tanıkları en az 7-8 el silah sesi duyduklarını belirtti. Beyaz bir otomobil ile kaçan Mükremin T., kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
    Yaşanan cinayet ise bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde olay yerine gelen Mükremin T.'nin bir süre beklediği, araç yakına gittikten sonra çöp konteynerine bir şey atıp olay yerinden kaçtığı görülüyor. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, konteynerde inceleme yaptı. F.Ö.'nün cesedinin araçtan çıkarılmasının ardından otomobili ise çekici ile evinin önünden alındı. Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.