Umudumuzu Söküp Alamazlar

BB Erzurumspor’da Hamza Hamzaoğlu çıkarmış olduğu kadroyla Malatya deplasmanına kazanmaya gittiğini açıkça belli etti.

Orta sahada üç tane 8 numara yerine Tshabalala’yı tercih etmesi bunu açık bir şekilde gösteriyordu. Mavi Beyazlı ekip oyun üstünlüğünü rakibe kaptırmadan önde oynama isteği maç boyunca sahaya yansıdı. Ancak özellikle Eduok’un ilk yarıda kaçırdığı iki net fırsat bu önde oynama isteğinin skora yansımasına engel oldu.

Aslında bu maçın sonucu için çokta yazılacak bir şey yok. Çünkü ne kadar isterseniz isteyin kalite farkı ortaya çıkıyor.. Senin kaçırdığın rakibin attığı goller bunun ispatı...

Asıl konuşulması gereken bu kalite farkının oluşmasında ki etkenlerdir...

Sezon başı ve transfer dönemi bunları konuştuğumuzda bazı kesimler tarafından farklı şekilde algılanmıştı.. Ancak gelinen nokta da BB Erzurumspor’un kadro kalitesi konusunda sıkıntılar yaşadığı bariz  bir şekilde göze çarpıyor.

Süper Lig farklı bir platform.

Maçların sadece sahada oynanmadığı, lobi güçlerinin etkili olduğu bir kurtlar sofrası... Siz eğer oyunu kuralına göre oynamazsanız kaybedersiniz.

Y.Malatya’nın kadro kalitesi çok önde bir takım. Kadroyu kuranları tebrik etmek lazım. Ancak küme kalma mücadelesi veren rakibiniz karşısında şampiyonluk hırsıyla sevinip “Erzurum kümeye” bağırmak etik olmadı. Futbol bu... Fenerbahçe ye ligde kalma hesapları yaptıran futbol sana neler yaptırmaz? Düşmez kalkmaz bir Allah...!

Artık ipler rakiplerimizin elinde... İki maçı kazanıp rakiplerin maçlarındaki beklemekten başka çaremiz yok. Ümitsizlik bizlere yakışmaz. Ancak gerçeklerden de kaçılmaz. Mutlaka B planı devre de olmalıdır ki lig tamamlandığında paniklemeden hamleler yapılmalı.

Fenerbahçe maçının kazanılması rakipleri panikletecektir.. Tablo çok karışık.

Bu tabloda her an her şey olabilir.

Masa başında hertürlü herşeyi yapabilirler ancak Umudumuzu bizden söküp alamazlar...!
Etiketler : burak döşer
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.