SİYASET Haber Girişi : 20 Mart 2019 11:35

Tortum’da Hancı rüzgarı

Tortum’da Hancı rüzgarı
Ak Parti Tortum Belediye Başkanı Ömer Hancı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sokak sokak, ev ev dolaşan Hancı projelerini anlatarak Tortumluların desteğini istiyor.

ERZURUMEKSPRES - AK Parti Tortum Belediye Başkan adayı Ömer Hancı, projelerini anlatıp Tortumluların desteğini istiyor. Tortum için çok sayıda proje hazırladıklarını, halkın kendilerine yetki vermesi durumunda 1 Nisan’dan itibaren bu projeleri hayata geçirmeye başlayacaklarını belirten Hancı “Merkez ve tüm mahallelerimizde geri dönüşüm seferberliği başlatılacak. Modern dünyanın vazgeçilmezi olan doğalgazın ilçe merkezi ve beldelerimizde rahatça kullanılması için çalışmalar başlatılacak. Varolan hükümet konağı yıkılarak iki katlı yeraltı otoparkı üstüne ise millet bahçesi yapılacak. İlçemizde şehirlerarası otobüs ve minibüslerin tek bir yerde toplanması için terminal yapılarak trafik ve park sorunlarına karşı çözümler üretilecek”dedi.

Her fırsatta vatandaşlarla istişare ederek yatırımlara yön vereceklerini de ifade eden Hancı, “Tortum’u geliştirmek, güzel ilçemizde değişim ve dönüşümü biran önce gerçekleştirmek için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışacağız. Halkımızla görüşerek onların istek ve taleplerini değerlendireceğiz. Belediyemizde hergün halk günü düzenleyerek sorunları kısa sürede çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.