SPOR Haber Girişi : 02 Eylül 2019 22:14

Taylan Antalyalı Galatasaray'da...

Taylan Antalyalı Galatasaray'da...
BB Erzurumspor'un başarılı orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, transfer sezonunun bitmesine saatler kala Galatasaray'a imza attı

ERZURUMEKSPRES - BB Erzurumspor'un başarılı orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, transfer sezonunun bitmesine saatler kala Galatasaray'a imza attı.

Galatasaray, geçtiğmiz iki sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da başarılı bir performans sergileyen 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı ile kadrosunu güçlendirdi. 

Bb Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Taylan transferinin sonuçlandığını belirterek, "Taylan artık Galatasaray'da. Kendisi çok gitmek istiyordu. Önünü açtık. Alacaklarına karşılık Galatasaray'a transferi gerçekleştirildi"dedi.

 

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

Taylan Antalyalı, Süper Lig'de 31 karşılaşmada 2.339 dakika süre aldı ve bu süreçte takımı adına 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Geçtiğimiz sezon BB Erzurumspor ile küme düşen Taylan, bu sezon 1. Lig'de 3. hafta itibari ile 1 gollük katkı sağladı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.