GÜNDEM Haber Girişi : 24 Temmuz 2019 14:37

Taşçı: Aras bizi sömürüyor!

Taşçı: Aras bizi sömürüyor!
Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, park aydınlatmalarının faturasının belediyeye kesildiğini belirterek, ''O zaman ARAS Elektrik A.Ş. direkler için işgaliye parası ödesin ya da mahsuplaşalım'' dedi.
ERZURUMEKSPRES - Enerjiye yapılan son zamlar belediyelerin de bütçesini sarstı. Bu anlamda ilk ses Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı’dan geldi. Geçen hafta yapılan Koordinasyon Kurulu toplantısında konuyu gündeme getiren Başkan Taşçı, ilçede sokak aydınlatmalarının hava kararmadan bir saat önce yakıldığını, sabah saatlerinde de güneş çıktıktan iki saat sonra söndürüldüğünü ileri sürdü. Bu nedenle ciddi bir enerji israfı oluştuğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, park aydınlatma faturalarının belediyeye kesilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

GEREKİRSE YARGIYA GİDECEĞİZ

Başkan Taşçı, “ARAS Elektrik A.Ş. gündüz gözü enerji harcıyor. Bu yetmiyormuş gibi parkların aydınlatma faturasını da bize kesiyor. bizi sömürüyor. Zaten bir yığın giderimiz var bir de aylık yaklaşık 150 bin TL parkların aydınlatılması için para ödüyoruz. O ki biz bu parayı ödüyoruz onlarda bize diktikleri direklerin işgaliye parasını ödesinler ya da mahsuplaşalım. Konuyu başta Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu olmak üzere ilgili her kuruma taşıyacağız. Gerekirse yargıya gideceğiz. Bu noktada ortak bir çözüm bekliyoruz” diye konuştu.

Onur SAĞSÖZ'ün haberi...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.