SPOR Haber Girişi : 12 Mart 2020 14:35

Şifo işbaşı yaptı...

Şifo işbaşı yaptı...
Kulüp tesislerinde Başkan Hüseyin Üneş ve Asbaşkan Ömer Düzgün ile biraraya gelen Mehmet Özdilek, kendisini 1,5 yıllığına B.B. Erzurumspor'un teknik direktörü yapan sözleşmeyi imzaladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un anlaşma sağladığı teknik direktör Mehmet Özdilek bugün Erzurum'a geldi. Kulüp tesislerinde Başkan Hüseyin Üneş ve Asbaşkan Ömer Düzgün ile biraraya gelen Mehmet Özdilek, kendisini 1,5 yıllığına B.B. Erzurumspor'un teknik direktörü yapan sözleşmeyi imzaladı. "Şifo" lakaplı tecrübeli teknik adam, bugün yapılacak antrenmanda ilk kez takımın başında yeralacak ve Akhisarspor maçında da sahada olacak. 




Mehmet Özdilek ile resmi sözleşme imzaladıklarını kulüp sosyal medya hesaplarından değil, şahsi hesaplarından açıklayan Başkan Hüseyin Üneş, "Mehmet Özdilek hocamızla resmi sözleşmemizi yaptık. Hocamız bugünkü antrenmanda takımla birlikte ilk çalışmasını yapacak. Hayırlı olsun. Son 7 final haftamızda hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.