EKONOMİ Haber Girişi : 28 Eylül 2019 13:14

Şenpolat Sigorta ödüle doymuyor...

Şenpolat Sigorta ödüle doymuyor...
Erzurum'un köklü kuruluşlarından ve sigortacılık sektörünün önde gelen şirketi Şenpolat Sigorta, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Erzurum'un köklü kuruluşlarından ve sigortacılık sektörünün önde gelen şirketi Şenpolat Sigorta, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bünyesinde bulundurduğu Ethica Sigorta'nın 2019 yılı 2. çeyrek dönemi hedeflerini tutturan Şenpolat Sigorta, Başarı Ödülü'nü Karadağ - Budva'da aldı.

Ethica Sigorta'nın birinci çeyrek hedeflerini de tutturduklarına dikkati çeken Şenpolat Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şenpolat, ödül töreninde yaptığı konuşmada 15 yıl önce "Güven Tek Kullanımlıktır " sözüyle yola çıktıklarını hatırlattı. Şenpolat Sigorta'nın Erzurum'da elde ettiği başarının altında yatan gerçeğin bu slogan olduğunu söyleyen Şenpolat, "Aynı çizgide müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu ödülde katkısı bulunan tüm müşterilerimize ve ekip arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.