SPOR Haber Girişi : 05 Ocak 2020 15:02

ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENMELİYİZ

ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENMELİYİZ
B.B Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş bu gün basının karşısına çıktı. Toplantıda Erzurumspor’un bu gün gelinen noktada 15 milyon borcu olduğunu ve sezon sonuna kadar bu rakamın 40 milyonu bulacağını ifade etti.Yani kulübün bu yılki bütçesi 40 milyon.

B.B Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş bu gün basının karşısına çıktı. Basın toplantısında Erzurumspor’un bu gün gelinen noktada 15 milyon borcu olduğunu ve sezon sonuna kadar bu rakamın 40 milyonu bulacağını ifade etti. Yani kulübün bu yılki bütçesi 40 milyon lira.




Gelire baktığımızda federasyondan gelen bir 10 milyon ki tamamı harcanmış durumda, reklam gelirlerinden gelen bir 3 milyon ve TV8’de yapılan program sonrasında toplanan 6 milyon civarında para.




Bu arada şunu da hatırlatmakta fayda var, Üneş ve yönetimi görevi devraldıklarında kulübün 30 milyon lira borcu vardı.



B.B Erzurumspor iyi gidiyor. Büyük bir sıkıntı yaşanmazsa sezon sonunda ilk ikide olacağız İnşallah. Ancak bunun için şehir olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Mesela şu transfer döneminde kulübün yanında olmamız şart. TV8’deki programda vaadedilen 11 milyon lira. Toplanan 6 milyon. Programa çıkıp reklam yapan isimlerin bir an önce hem de şu dönem söz verdikleri paraları ödemesi gerekiyor. 6 ay sonra yapacağınız ödeme çok da mana ifade etmez.  SMS kampanyasında taraftar elinden gelen desteği vermeli. Bu takı bu şehrin takımı.



Bakın bu gün Bursaspor’la ilgili bir haber yayınlandı. Bursa Ticaret Odasının öncülüğünde Bursaspor için bir toplantı yapılıyor. Toplantıya, şehrin Valisi, Belediye başkanları ve Sivil Toplum Örgütleri katılıyor.



Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, 21.6 milyon kulüp için bağış toplanıyor. Ticaret Odası 100 bin forma alarak Bursaspor’a 10 milyon katkı sağlamış. Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesi toplam 80 bin forma alarak 8 milyon katkı sağlamış. Taraftar 16 bin forma alarak 1.6 milyon katkı sağlamış. Bursa Esnaf Odası 20 bin formayla 2 milyon katkı sağlamış.



Anlayacağız bir toplantı sonrasında toplam 216 bin forma alınarak 21.6 milyon para toplanmış.




Bizim STK’larımız nerede. Gelin Bir araya Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Odası, İhracatçılar Birliği, MÜSİAD, TÜSİAD gibi ticaretle uğraşanların yoğun olduğu STK’lar, hadi Erzurumspor için kenetlenelim. Taşın altına gövdesini koymuş bir yönetim var, gelin sizlerde bir küçük el atın.



Başta Büyükşehir Belediyemiz ve 18 ilçe belediyesi hadi sizlerde bir araya gelin bir toplantı yapın, herkes gücü nispetinde forma alsın.



Büyük Erzurumspor taraftarı, sizlerde SMS kampanyasına katkı sağlayın. Forma satışı için gidip esnafları ziyaret edin.



Şehir olarak kenetlenelim. Son derece dürüst işini gücünü bırakıp Erzurumspor’la ilgilenen bir yönetim var. Onlara yanlarında olduğumuzu hissettirelim. Şehir olarak şampiyonluk havasına girelim.



İnanın şampiyonluk hiç de zor değil, yeter ki inanalım…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.