GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ocak 2020 11:58

Rektör Çomaklı, gazetecilerle yemekte buluştu

 Rektör Çomaklı, gazetecilerle yemekte buluştu
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla yemekte buluştu.
ERZURUMEKSPRES - Turizm Fakültesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen yemeğe Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ve çok sayıda gazeteci katıldı.
Yemekte konuşma yapan Rektör Çomaklı, gazetecilik mesleğinin kimi zaman takdir edildiğini kimi zaman ise günah keçisi ilan edildiğini söyledi.
Çomaklı, “Günümüzde teknolojik ve dijital değişimin en etkili mecralarından olan gazetecilik önemini kaybetmeden düşünsel ve görsel dünyamızı etkilemeye devam ediyor. Çalışan Gazeteciler Günü 59 yıldır kutlanmaktadır. Günümüzde özgür ve özerk medyanın yaptırım gücü, moral ve motivasyon becerisi, yönlendirici, sakinleştirici ya da harekete geçirici etkisi son derece ciddi bir boyuttadır. Emeğinin karşılığını alabilen, basın ahlakına sahip idealist gazeteci ve medya çalışanlarına, bugünün önemini hissettiğimizi ifade etmek amacıyla Erzurum basınımızın değerli mensuplarıyla bir araya geldik. Değerli konuklarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • şahin öner 01 Ocak 1970 02:00

    gazetecilerin, milletvekili ve bürokratlarla yemek yemesi doğru mu? bence yanlış. Halk olarak sizin tarfsızlığınıza gölge düştüğünü düşünüyorum.