GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2019 14:58

“Rabbimden niyazımız milletimizi bir daha böylesi felaketlerle karşılaştırmasın”

“Rabbimden niyazımız milletimizi bir daha böylesi felaketlerle karşılaştırmasın”
MHP Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin 15 Temmuz Hain darbe girişimi ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Pasin Mesajında şu görüşlere yer verdi; 

15 Temmuz hain terör saldırısının üzerinden üç koca yıl geçti...

“Rabbimden niyazımız milletimizi bir daha böylesi felaketlerle karşılaştırmasın”

Türk Milletinin dik duruşu ve yüksek feraseti sayesinde bu hain saldırı emeline ulaşamadı.

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve ülkücü irade sonuna kadar tavrını net olarak ortaya koymuş, saldırının seyrini değiştirmiş ve vatan müdafaasında üzerine düşeni layıkıyla yapmış, devam eden süreçte kurulan ittifakla ülkenin normalleşmesi için zaman zaman haksız ithamlara uğramasına rağmen hiç bir fedakarlıktan kaçınmamış ve kırmızı çizgilerimize dokunulmadığı müddetçe desteğini tam ve koşulsuz olarak göstermiştir.

Kalkışmadan geriye bu hain girişim kadar büyük ekonomik ve sosyolojik enkaz kalmış, toplum olarak çelik gibi irade ortaya koyularak yaraları en hızlı şekilde sarmaya, “Darbeci hainlerin ve yaltakçılarını en ağır şekilde cezalandırmak üzere operasyonlar sürdürülmüş, en az hatayla devletimizi feto terör örgütünden temizlemek için titiz bir çalışma yapılmıştır.

Toplumların başına gelen musibetlerin içindeki tek hayır, hatalarından olabildiğince ders alıp, önceden yaptıkları hatalarını tekerrür etmeyip, samimiyet ve hassasiyetle olayları ele alarak başka musibetlerin önüne geçmesidir.

Bu minvalde acil olarak Bilge Liderim Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin işaret ettiği...
feto terör örgütünün siyasi ayağı ortaya çıkartılmalı, devlet içinde kırıntı olarak kalan kriptoların olup, olmadığının araştırılması ve başka topluluk ve grupların yarın geçmişte olduğu gibi, kimlik ve kılıf değişerek karşımıza çıkmaması için kadrolaşmasının önüne geçilerek özellikle kamuda, liyakatı ölçü almak gerektiği kanaatindeyim.

Tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 
Mekanları cennet olsun, gazilerimize şifa ve mutlu bir ömür diliyorum.

Allah cc bir daha Türk Milletine acı gün göstermesin...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.