EKONOMİ Haber Girişi : 22 Nisan 2019 14:01

Prodoryum Gross Karskapı'da açıldı

Prodoryum Gross Karskapı'da açıldı
Prodoryum, 7’nci şubesinin kapılarını Karskapı’da açtı.

Erzurum’da alışverişin en keyifli adresi olan Prodoryum, 7’nci şubesini Karskapı’da hizmete açtı. Devasa büyüklükteki Prodoryum Gross’ta gıdadan kozmetiğe, elektrikli ev aletlerinden mutfak ürünleri, şarküteri, sebze ve meyveye varıncaya kadar tam 73 bin çeşit ürün bulunuyor. SÖZAŞ Grup bünyesinde Erzurum’un marka alışveriş mağazaları zinciri olan Prodoryum, 7’nci şubesinin kapılarını Karskapı’da açtı. Prodoryum Gross’un açılışına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Zafer Aynalı, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, esnaf ve meslek odalarının temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.



SÖYLEMEZ: ALIŞVERİŞE RENK KATTIK 

Açılış konuşmasını yapan Prodoryum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Söylemez, Prodoryum Gross’un, Erzurum’da alışverişe çok keyifli bir boyut kazandıracağını söyledi. Karskapı Prodoryum Gross’un, Erzurum’daki 7’nci şubeleri olduğunu kaydeden Söylemez, “Prodoryum mağazaları bilindiği üzere züccaciye ürünlerinin satışını yapıyordu. Fakat açılışını yaptığımız bu şubemiz, Prodoryum Gross adıyla yerel marketçiliğin yepyeni bir yüzü oldu. Mağazamızda gıdadan temizlik ürünlerine, mutfak ve ev aletlerinden kozmetiğe, şarküteriden sebze ve meyve reyonlarına varıncaya kadar akıllara gelebilecek her şey var. Tam 73 bin ürün çeşidinin bulunduğu Prodoryum Gross, Erzurum’da alışverişe yepyeni bir soluk ve renk kazandıracak” diye konuştu.



BAŞKAN SEKMEN’DEN TEŞEKKÜR 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Erzurum ekonomisine önemli katkılar sunan Prodoryum markasının 7’nci şubesinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Şehrimizin ekonomisi için değer üreten herkesi yürekten kutluyorum. Prodoryum markamız da, Erzurum’un iftiharı olmuştur, bizleri gururlandırmıştır. Bu kıymetli yatırımlarından dolayı SÖZAŞ Grup ve Prodoryum yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilirken, protokol daha sonra devasa büyüklükteki mağazayı gezdi.



 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.