GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ağustos 2018 10:32

Palandöken Ülkü Ocaklarından vefa

Palandöken Ülkü Ocaklarından vefa
Palandöken İlçe ülkü Ocakları başkanlığı, vatanın müdafaası uğrunda şehitlik mertebesine yükselen şehitlerin aileleri ile bir araya geldi.

Tavşanlı parkta organize edilen kahvaltı programına, Erzurum MHP İl Başkanı Naim Karataş, MHP Palandöken İlçe Başkanı Ünsal Kızılyar, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı  Haktan Genç, Ülkü Ocakları il yöneticisi Ümit Kaya, Palandöken Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Gerçek, Şehit Aileleri Dernek Başkanı  Recep Akgül ve şehit yakınları katıldı.


Programda şehit yakınları ile bir araya gelen Palandöken Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Gerçek, “ Vatan müdafaasında şehitlik mertebesine ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların hakkını ne yapsak, ödememiz mümkün değil. Geride bıraktıkları bizim emanetimizdir. Ülkü Ocakları teşkilatı olarak, ülkücü gençler olarak bu mukaddes emanete sonuna kadar sahip çıkacağız. 


Şehit yakınlarımızın her zaman yanında ve emrindeyiz. Aziz Şehitlerimizin uğrunda canlarından vazgeçtiği ve bizlere  emanet bıraktığı  mukaddes vatan topraklarını, ülkücü Türk gençliği olarak emanetimiz bilip ve uğrunda can vermeye her daim hazırız” dedi.


Kahvaltı programı sonrasında şehit yakınları ile sohbet edilip, sorun ve sıkıntıları tespit edildi.


Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Akgül, Ülkü Ocakları Palandöken ilçe başkanlığına teşekkür etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.