SİYASET Haber Girişi : 14 Mart 2019 18:00

Palandöken’de yoğun ilgi Akşener’i mutlu etti…

Palandöken’de yoğun ilgi  Akşener’i mutlu etti…
Seçim çalışması kapsamında Erzurum’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Palandöken SKM açılışında karşılaştığı ilgiden mutlu oldu.

ERZURUMEKSPRES - Seçim çalışması kapsamında Erzurum’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Palandöken SKM açılışında karşılaştığı ilgiden mutlu oldu. Çalışmalarından ötürü İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Canan Uçar’ı kutlayan Akşener, “Palandöken İYİ’lerden yana kararını vermiş”dedi.


Palandöken ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Akşener, “Palandöken’de ne kadar doğru bir karar verdiğimiz ortada. Halkın Canan Hanım’a olan ilgisi beni çok mutlu etti. Palandöken’le ilgili projeleri ilçeye sınıf atlatacak diyebilirim. Halkımızın teveccühüyle 1 Nisan’dan itibaren inşallah Palandöken İYİ yönetilecek. Şimdiden hayırlı olsun dileyim”dedi.


Canan Uçar ise Akşener gibi bir liderle çalışmanın gururunu yaşadığını belirterek, “Halkımız Palandöken’de genel başkanımız için adeta sevgi seli oluşturdu. Erzurum’a özel bir ilgisi olduğunu söyleyebilirim. Herkesin sorunlarını dinledi ve çözüm için seferber olmamızı istedi. Erzurum için İYİ günler artık yok yakın”diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.