SİYASET Haber Girişi : 13 Ağustos 2020 12:27

Onlar resmen AK Partili...

Onlar resmen AK Partili...
Onlar resmen AK Partili...

Erkmedya Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak'ın aylar öncesinde dile getirdiği "siyasi transfer" bugün resmiyet kazandı. AK Parti'den aday olamadıkları için yerel seçimlere BBP saflarından giren ve halkın oylarıyla başkanlık görevine seçilen Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı ile Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, bugün Ankara'da düzenlenen törenle resmen AK Partili oldular. 



AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı 139. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın bitiminde Taşçı ve Yiğider'e parti rozetleri Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından takıldı. Belediye başkanlarına rozet takımı törenine Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ ve Selami Altınok ile İl Başkanı Mehmet Emin Öz de katıldı. 



Mehmet Emin Öz, gelişmeyi sosyal medya hesaplarından  "Tortum ve Oltu Belediye Başkanlarımız Sn. Muammer Yiğider ve Sn. Necmettin Taşçı ile yolumuza devam ediyoruz. Yeni dava arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyor. Ailemize hoşgeldiniz diyorum." sözleriyle duyurdu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Tek kelime ile yazıklar olsun