GÜNDEM Haber Girişi : 23 Eylül 2019 14:52

OĞLUNUN ENKAZINI TEMİZLEMEK SANA DÜŞER

OĞLUNUN ENKAZINI TEMİZLEMEK SANA DÜŞER
Geçtiğimiz gün yine bu sütunlarda gündeme getirmiştik, TUGAY İNŞAAT’ın mağdurlarının feryadını. Erzurum’un tanınmış müteahhitlerinden Veli Tugay’ın oğlu olan Taner Tugay’ın Şükrüpaşa’da yaptığı evlerdeki rezaleti anlatmıştık.

Ammar sitesi sakinleri evlerine girdiklerinde gördükleri manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadılar. Öyle ki sözleşmede yazan bir çok husus es geçilmişti. Hatta düşünün ki banyoların kapısı bile takılmamış. Her halde bu yeni moda, banyoda ihtiyaç giderirken yada duş alırken ev sakini darlanmasın diye ferah bir alan oluşturmak istemiş(!)  Banyoda duşa kabin yapılmamış, mutfak dolapları yok,  kapı zilleri yok, otopark yanlış yapıldığı için kullanılamıyor. Balkon yüksekliği standartlara uygun değil üzerinin demirleri yapılmamış, hatta geçtiğimiz günlerde bir engelli çocuk balkondan düşerek yaralanmış. Anlayacağınız nereden tutsanız elinize geliyor.



 

Mağdurlar durumu müteahhit Taner Tugay’la paylaşıyorlar. Tugay “Ben servetimi babama devrettim, resmi ilan alan gazetemi, radyomu ona verdim. Bunun karşılığında babam sizin evlerinizi tamamlayacak” sözünü vermiş. Mağdurlar bu kez yönlerini Veli Tugay’a çevirmiş. Veli Tugay “ Oğlum size ucuza ev satmış, daire başı 20 bin lira daha verin ben evlerinizi tamamlayayım” diye akla zarar bir formül bulmuş. Veli bey adamlar sana niye 20 bin lira versin, 20 bin lirayla kendileri zaten eksikliklerini tamamlar, ortada bir sözleşme ve mağdur olan onlarca insan var. Bunları mağdur edende senin öz be öz evladın. Evladının döktüğünü temizlemek te sana düşer. Madem oğlunun servetini üzerine almışsın gereğini de yap.



 

Yıllardır bu şehirde müteahhitlik yapıyorsun. Bu şehir insanı sana trilyonlar kazandırdı, helali hoş olsun. Bu güne kadar senin yaptığın evlerden şikayetçi olan olmadı. Ancak bu gün senin evladının yaptığı evlerde oturan onlarca insan mağdur, size yakışan bu mağduriyeti gidermek, Tugay ismini temize çıkarmaktır.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.