SPOR Haber Girişi : 10 Ağustos 2019 12:11

Obertan ve Rashad'dan kötü haber...

Obertan ve Rashad'dan kötü haber...
Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sakat oyuncularından kötü haber geldi.

ERZURUMEKSPRES - Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sakat oyuncularından kötü haber geldi. Karaköprü Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve yan bağlarında esneme tespit edilen Rashad Muhammed'in en az 3 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi. Aynı maçta arka adalesinden sakatlanan Muhammed Ba ile Adana Demirspor maçında sakatlanan Gabriel Obertan da önümüzdeki hafta oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. 

İstanbulspor ile oynanacak sezonun ilk maçı öncesinde B.B. Erzurumspor'da sakatlardan gelen haberler moralleri bozdu. Karaköprü Belediyespor hazırlık maçının ilk yarısında sakatlanan Rashad Muhammed'in yapılan kontrollerinde yan bağlarında esneme olduğu tespit edilerek, tedavisine hemen başlandı. Fransız futbolcunun en az 3 hafta forma giyemeyeceği bildirildi. 

Aynı maçta arka adalesinde zorlanma tespit edilen Muhammed Ba'nın da yapılan kontrollerinde adalesinde kısmi yırtık belirlendi ve 10 gün yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı. İstanbulspor maçında ilk 11 oynamasına kesin gözüyle bakılan Muhammed Ba'nın yaşadığı sakatlık hem genç oyuncunun hem de teknik heyetin canını fazlasıyla sıktı.

Bolu kampındaki Adana Demirspor hazırlık maçında girdiği ikili mücadelede sakatık yaşayan ve o günden bu yana takımdan ayrı olarak çalışan Gabriel Obertan'ın da İstanbulspor maçında forma giyemeyeceği ancak Balıkesirspor maçına hazır olacağı bildirildi. 

Öte yandan Karaköprü Belediyespor maçının son bölümünde kırmızı kart gören Aykut da İstanbulspor maçında oynayamayacak

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.