GÜNDEM Haber Girişi : 19 Eylül 2019 18:10

Minik yüreklerden Başkan Sunar’a teşekkür

Minik yüreklerden Başkan Sunar’a teşekkür
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ,Kayakyolu İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilere okuma-yazma seti hediye etti. Hediyelerini alan öğrenciler Başkan Sunar’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

ERZURUMEKSPRES - Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ,Kayakyolu İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilere okuma-yazma seti hediye etti. Hediyelerini alan öğrenciler Başkan Sunar’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Palandöken Belediyesi’nin eğitime olan katkısı devam ediyor. Belediye Başkanı Başkanı Muhammet Sunar, 9 Eylül’de başlayan yeni eğitim-öğretim sezonunda ilköğretimde eğitim gören çocuklara desteğini esirgemedi. Sunar, Kayakyolu ilköğretim okulunda eğitim gören çocuklara 3 bin 75 adet okuma- yazma seti dağıttı.


İçerisinde güzel yazı yazma defteri, hece çalışmaları ve Emine Erdoğan’ın başlatmış olduğu sıfır atık projesiyle alakalı afişlerin bulunduğu setleri alan çocuklar mutluluklarını gizleyemedi. Sunar’ı ziyaret eden çocuklar, hediyelerinden dolayı Başkan Sunar’a teşekkür ettiler.

Palandöken Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Sunar ise, “Eğitim gören çocuklarımız için ne yapsak azdır. Başarılarında küçükte bir katkımız olursa ne mutlu bize. Teşekkür etmek için ziyarete gelen minik yürekleri karşımda görünce çok mutlu oldum. Her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya devam edeceğim” dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.