SİYASET Haber Girişi : 06 Ocak 2020 20:20

Milletvekili Cinisli ve İl Başkanı Kırkpınar ERKHABER'deydi...

Milletvekili Cinisli ve İl Başkanı Kırkpınar ERKHABER'deydi...
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve il başkanı Melih Kırkpınar Erkhaber'i ziyaret etti.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve il başkanı Melih Kırkpınar Erkhaber'i ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ve Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli'yle bir süre sohbet eden Cinisli ve Kırkpınar, parti çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundular. 

Erzurum'un sorunlarını TBMM başta olmak üzere her platformda dile getirdiklerini ve gündemde tutmaya çalıştıklarını belirten İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, amaçlarının kavga etmek değil, şehrin sorunlarına çözüm üretmek olduğunu belirtti. Erzurum'un başta ekonomi olmak üzere bir çok sorunla boğuştuğunun altını çizen Cinisli, "Hınıs'tan İspir'e, Aşkale'den Şenkaya'ya kadar tüm ilçelerde vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. Kimin ne derdi ne sıkıntısı varsa o bizim sıkıntımızdır biliyoruz. bunları çözüme kavuşturmak, vatandaşımızın sesi olmak için de herkes emin olsun ki gece gündüz çalışıyoruz"dedi.

 

KIRKPINAR FARKINI GÖSTERDİ

 

Yaklaşık 2 hafta önce il başkanlığı görevine getirilen Melih Kırkpınar'ın bu kısa sürede farkını ortaya koyduğunu da hatırlatan Cinisli, "Böyle tecrübeli ve Erzurum'a sevdalı bir isimle çalışmak çok önemli. Başkanımız bu kısa sürede hemşehrilerimizin gönlünde taht kurdu. Aşkale'de büyük bir coşkuyla karşılanan Kırkpınar'la İYİ Parti Erzurum'da daha da güç kazanacaktır"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.