MHP tabanında PİRİMOĞLU sesleri

Mart ayında yapılacak seçimler için partiler aday belirleme çalışmalarını sürdürürken, aday adaylığı için müracaatlar başladı. Partilerin özellikle Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çıkaracağı isimler merak konusu olurken, hafta sonu MHP Kulislerinden yansıyan bilgi tabanda heyecan uyandırdı.

Milliyetçi Hareket Partisinin ciddi kademelerinde görev yapmış, teşkilatçı bir isim olan ve Erzurum’da hemen her kesimin tanıyıp saygı duyduğu, özellikle ülkücü camianın yakından tanıdığı Ömer Haluk Pirimoğlu’nun aday olacağı haberleri parti tabanında heyecan uyandırdı.

Erzurum MHP camiasından bir çok ismin kendisine ulaşarak aday olması yönünde telkinlerde bulunduğu Haluk Pirimoğlu, henüz net bir açıklama yapmış değil.

Kendisiyle görüştüğüm Haluk ağabeyi, “ Sinancım her şeyin hayırlısını diliyorum. Ben Erzurum’u çok seviyorum. Bu kadim şehir adına her zaman bir gayret içerisinde oldum. Elimden ne geldiyse yapmaya çalıştım. Bundan sonrasında da ömrüm vefa ettiği sürece bu böyle olacak. Bu dava adına da yaptıklarım ortada, ben verilen görevden hiçbir zaman kaçmadım, hayırlısını diliyorum”  diyerek adaylık noktasında sıcak olduğunu hissettirdi.

Parti üst düzey yönetimiyle de yakın ilişkiler içinde olduğunu bildiğim Haluk Pirimoğlu ile ilgili parti teşkilatlarında da, kendisinin istemesi halinde aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.