SİYASET Haber Girişi : 10 Aralık 2018 19:59

MHP lideri Bahçeli'den flaş Erzurum açıklaması

MHP lideri Bahçeli'den flaş Erzurum açıklaması
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Meclis'te basın mensuplarına gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli Denizli ve Erzurum'da aday göstermemelerine açıklık getirdi.

ERZURUMEKSPRES - MHP Lideri Devlet Bahçeli, Meclis'te basın mensuplarına gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.TBMM Başkanı Yıldırım'ın İstanbul adaylığına yönelik, "Aday belirleme anlayışın   egemen olan parti AK Parti'dir. Göstereceği aday kabul edilir. Binali Bey önemli bir isimdir. Binali Bey aday olursa başımın üzerinde yeri vardır" ifadesini kullandı. 

1 Nisan günü Cumhur İttifakı'nın çok güçlü bir şekilde uyanacağını vurgulayan Bahçeli, Erzurum ve Denizli'de aday göstermemeleri ile ilgili ise şunları söyledi:  "Erzurum AK Parti 220 bin oy almış 24 Haziran’da biz 78 bin oy almışız aday bizden olsun demenin Cumhur İttifakı'yla bağdaşmaz adayların seçimidir. Denizli’de de böyledir." 


Bahçeli, Öğrenci Andı ve af yasası ile ilgili, "Ne andımızdan vazgeçeriz ne de cezaevlerinin tıka basa olduğu noktada herhangi tasarruftan vazgeçmeyiz ama gerçekçi olmamız lazım 50 milletvekilimiz var. AK Parti yaklaşım ortaya koysa" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.