SİYASET Haber Girişi : 14 Mart 2019 12:02

Meral Akşener'den Erzurum'da tarih dersi

Meral Akşener'den Erzurum'da tarih dersi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,Erzurum'da gün boyu sürdürdüğü gezi ve açılışların ardından 23 Temmuz Erzurum Kongre ve Milli Mücadele Müzesi'ni ziyaret etti.

Erzurum'un Palandöken Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Uykusuz, İl Başkanı İbrahim Dumlu  ve partilileri ile birlikte Yakutiye ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, daha sonra Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Erzurum Kongre Binası'na gitti. 

Aynı zamanda bir tarih öğretmeni olan Akşener, bu yıl 100'üncü yılı kutlanacak olan 23 Temmuz Erzurum Kongresi'nin toplandığı binada, yüz yıl önce alınan o tarihi kararları hatırlatarak, 23 Temmuz Erzurum Kongre delegesi ve daha sonrada Erzurum Belediye Başkanı olan Kazım Yurdalan'ın sırasına Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Uykusuz'u oturttu. 

 

Büyükşehir’i Erzurum’da kazanacaklarını ifade eden Akşener, "AK Parti burada kaybederse Tayyip Erdoğan ilk önce damadını paket yapacak. Ardından Bakanlar Kurulu değişip şaka gibi olan patatesçi Tarım Bakanı gidecek.'' dedi. Akşener, Saat 21.00 sırlarında THY'nin tarifeli uçağı ile Erzurum'dan Ankara'ya gitti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.