SİYASET Haber Girişi : 07 Aralık 2019 13:57

LÜTFÜ YÜCELİK'İ İYİ PARTİ İL BAŞKANI DA ARIYOR!

LÜTFÜ YÜCELİK'İ İYİ PARTİ İL BAŞKANI DA ARIYOR!
İYİ Parti İl Başkanı Haluk Terzioğlu, uçak sefer sayısının azaltılması ve uçak bilet fiyatlarının fahiş hale gelmesinden iktidar milletvekillerini sorumlu tuttu. Terzioğlu, STK'lara da çağrıda bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Haluk Terzioğlu, şehrin gündeminde yer alan olayların bir değerlendirmesini yaptı. Uçak sefer sayısının azaltılması ve uçak bilet fiyatlarının fahiş hale gelmesinden iktidar milletvekillerini sorumlu tutan Terzioğlu, STK'lara da çağrıda bulundu. 

Terzioğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’na da (ETSO) gönderme yaparak, “Lütfü Yücelik nerede, yaşanan olaylar karşısında ETSOnun sesi neden çıkmıyor?” diye sordu.

Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydemir’in Erzurum Hazalimanı'nın ismi Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı olarak değiştirilsin önerisini de eleştiren Terzioğlu, “Uçakların inmediği havalimanının adını Recep Tayyip Erdoğan havalimanı koyalım, gitsin. Vekillerimiz, nasıl kötü yönetim yapılır, bunu bizlere gösteriyorlar” dedi. 

Terzioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Erzurum’a yönelik uçak seferlerinin sayısı, kış sezonunun başladığı şu günlerde artırılması gerekirken, azaltılıyor. Oysa yaz sezonu başladığında, Analya’ya düzenlenen uçak seferlerinde ciddi artışlar yapılıyor. Bu çelişkiyi anlamakta zorlanıyoruz. Havalimanına uçakların iniş-kalkışlarına kolaylık sağlayan ILC cihazlarını, ‘CAT-3’ü kuracağız’ diyerek söktü, ama dedikleri sistemi hayata geçiremedi, sezonun başında elimizi, kolumuzu bağladılar. Bu da yetmiyormuş gibi, sayın İbrahim Aydemir, havalimanının adının değiştirilmesini önerdi. Derdimiz, tasamız bitti bir havalimanının adını değiştirmek mi kaldı?”

ETSO NEREDE, NE YAPIYOR?

“Erzurum yıllardan beri kaliteli göç veriyor. Beyin ve sermaye göçünün hızlanarak arttığı son yıllarda bir el sanki demografik yapıyı değiştirmek için çabalıyor. Bunun sonucunda Erzurum’dan HDP bir milletvekili çıkartacak güce erişti. Önümüzdeki yıllar için neler olur, düşünmek bile istemiyor insan. Erzurum’un önemli sivil kitle örgütlerinin başında gelen Ticaret ve Sanayi Odası ne yapıyor,, Lütfü Bey (Yücelik) nerede, neden sesleri çıkmıyor. Şehrin meselelerinin gündeme taşınmasında bir İYİ Parti var. Erzurum insanı mutluymuş, hayatından memnunmuş. Gelsin de kahvehaneleri bir görsün, oradaki gençlerle konuşsunlar bakalım kim mutlu? Bu şehirde yaşamak için bir sebep olmalı. Ekonomi ortada, hayvancılık bitti. Erzurum’da çoğu kimse yaşamak istemiyor. Bir zamanların mağrur, görkemli şehri Erzurum, o mağrur şehrin kasabası haline geldi.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.