GÜNDEM Haber Girişi : 03 Temmuz 2020 13:03

Lokmacı’dan hakem Palabıyık’a tepki…

Lokmacı’dan hakem Palabıyık’a tepki…
Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, Erzurumspor, Adanademirspor karşılaşmasını yöneten hakem Ali Palabıyık’a tepki gösterdi.

ERZURUMEKSPRES - Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, Erzurumspor, Adanademirspor karşılaşmasını yöneten hakem Ali Palabıyık’a tepki gösterdi. Lokmacı, yazılı bir açıklama yaparak, şehrin ileri gelenlerinin yapılan bu haksızlığa karşı tepki göstermeleri gerektiğini söyledi.

İşte Lokmacı’nın o açıklamaları;

“BB Erzurumspor ile Adana Demirspor’un geçtiğimiz Çarşamba günü oynadığı maçın son dakikalarında Adana Demirspor’lu futbolcunun kendi ceza alanı içerisinde topa eliyle müdahalesi hakemler tarafından görmezden gelinmiştir.

Şampiyonluğa oynayan takımımızın bugün geldiği nokta taraftarından, futbolcusuna ve yönetimine kadar herkesin el ele verip ortaya koyduğu emeğin eseridir.

Şehrimizin ise sosyal ve ekonomik yönden takımımızın Süper Lig’de yer almasına ihtiyacı vardır. Büyükşehir Belediyesi Erzurum Spor belki de bugün bu şehrin yüreğinde yaşattığı yegane umuttur.

Bu umudu ise katletmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu şehir bunu hak etmemektedir.

Dün hakem tarafından görmezden gelinen pozisyon bu şehrin umutlarıyla oynamaktır.

Palandöken Gelişim Derneği ve Gelişim Erzurum Dergisi olarak şehrimizin ileri gelenlerini bugün, her zamankinden daha fazla takımımızın yanında yer almaya ve şehrimize reva görülen bu haksızlığa karşı tepki vermeye davet ediyoruz.

Unutmayalım ki şehir olarak her sessiz kalışımız Erzurum’un ömründen çalınan bir gün gibidir.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.