ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Eylül 2018 17:11

Küçük Sedanur’un cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp’a getirildi

Küçük Sedanur’un cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp’a getirildi
Kars’ta meyve toplamaya çıktığı sırada kaybolduktan 7 gün sonra dere kenarında cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu’na getirildi.
Sedanur’un anne ve babası baygınlık geçirdi 

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde bugün cesedi bulunan Sedanur’un anne ve babası İstanbul dönüşü köylerinde acılı haberi aldı. Çocuklarının ölüm haberini alan anne Handan ve baba Abdullah Güzel, fenalık geçirerek bayıldı. 



1 haftadır aranan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’den bugün acılı haber geldi. Sedanur’un cesedi köye 1 kilometre mesafe uzaklıkta taşların altına saklanmış halde bulundu. İstanbul’a Müge Anlı’nın programına katılmak üzere giden ailede saat 15. 30 sıralarında Kars’a döndü. 



Paslı köyünde aileye acılı haber verildi. Fenalık geçiren Handan ve baba Abdullah Güzel, bayıldı. Aile köyde hazır bulundurulan ambulansta tedavi altına alındı. 

Küçük Sedanur'u bulan ekiplerden yürekleri dağlayan sözler


Böyle bir vahşeti görmediklerini belirten ekipler, "Bir taş var taşın alt tarafına koymuş, üzerine taşlar yığarak kapatmaya çalışmış. Kokudan dolayı ortaya çıkmış. Öyle ki ceset kurumuştu. Bir taşa bir oduna dokunursun ya öyleydi. 



Sedanur kuş gibi hafif olmuştu. Adli tıpta her şey ortaya çıkacak. Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz" dedi.  

Küçük Sedanur’un cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp’a getirildi

Kağızman Devlet Hastanesi morguna getirilen küçük Sedanur’un cenazesi, burada yapılan işlemlerin ardından ambulansla Erzurum'a getirildi. 



Erzurum Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Sedanur Güzel’in cenazesi Kars’a gönderilecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.